Behandlere på Marzcias Healings- og Clairvoyancecenter

Adressen på Marzcias Healings- og Clairvoyancecenter er Bonderupvej 75, 4220 Korsør. Det er også muligt at booke telefon/skype clairvoyancer og fjernhealinger.

Ina Rosing - Clairvoyant & Healer

Ina Rosing – Clairvoyant & Healer

Mit navn er Ina, og jeg har arbejdet som billedkunstner hele mit voksne liv. Jeg har brugt min følsomhed til at modtage inspiration og til at transformere mine følelser gennem det kunstneriske arbejde.

Mit liv har i perioder været meget dramatisk og smertefuldt og indimellem forvirrende fordi jeg altid har haft clairvoyante evner og en følsomhed, jeg mest af alt betragtede som et handikap. Det, der hver gang har hjulpet mig sikkert igennem kriserne, var healing og Clairvoyant rådgivning. Jeg begyndte derfor, for mange år siden, at tage Reiki kurser hos Marzcia Techau, læse bøger og træne mine sanser og arbejde mere bevidst med mit sind.

I 2013 besluttede jeg at tage Marzcias Clairvoyance uddannelse for endeligt at sige farvel til de mønstre der har skadet mig. For at leve mere i overensstemmelse med min egen virkelighed, og ikke mindst fordi jeg mærkede et meget stærkt ønske om at bruge mine dyrkøbte erfaringer til at hjælpe andre.

Jeg arbejder dels i København og dels på Marzcias Clairvoyance og Healing Center i Korsør.

Clairvoyance

I Clairvoyancerne lægger jeg vægt på at opløse eller bearbejde de psykiske blokeringer, der laver rod i nutiden ved at gå tilbage i tiden, og se hvornår og hvorfor de er opstået.

Jeg videreformidler beskeder og råd fra den åndelig verden.

En gang imellem vil der være afdødekontakt, hvor en afdød på-rørende kommer igennem med beskeder. En clairvoyance kan være et redskab til at få klarhed over ens nuværende situation med fokus på at finde den bedste vej videre frem.

Reiki healing

Reiki healing er et redskab til at rense sind og krop for ubalancer og hjælpe kroppens egen evne til at helbrede sig selv. Under healingen vil jeg som regel få en fornemmelse af de bagvedliggende psykiske årsager til ubalancerne. Ved at tale om disse efter healingen, vil man kunne accelerere den helbredende gode spiral, som healingsenergien sætter i gang.

Jeg arbejder altid med kærlige lyse energier.

 

Vil du booke en tid så klik her.

 

 

Maj Lindegård – Clairvoyant og Healer

Mit navn er Maj, og jeg brænder for at hjælpe mennesker med at få en bedre kontakt til deres egen inderste kerne af liv.

Det vil altid være udgangspunktet for mit arbejde – Uanset om du kommer for en healing eller en clairvoyance. Specialer: Transformation og sjælskontakt, følelsesmæssige processer og personlig udvikling, at leve som særligt sensitiv, kontakt til engle, alfer og naturriger. Derudover arbejder jeg også med karmisk healing.

Jeg har altid følt en stærk kontakt til den åndelige verden, og clairvoyance, healing og energiarbejde er derfor en naturlig del af min hverdag den dag idag.

De sidste 12 år har jeg beskæftiget mig med personlig og åndelig udvikling, og jeg har arbejdet professionelt med healing i 5 år og clairvoyance og husrens i 2 år.

På Marzcias healings- og clairvoyancecenter tilbyder jeg healing, karmisk healing, clairvoyance og afdødekontakt.

Healingsuddannelser

Reikimester v/Marzcia Tehcau

Reikihealing v/ Marzcia Techau

Englehealing v/Marzcia Techau

Hjertehealing v/ Asger Lorentsen og Yvonne Wassini

Healingsterapi og karmisk healing v/ Asger Lorentsen

Theosis Spiritual Healing v/ Paul Skorpen

Clairvoyanceuddannelser

1-årig clairvoyanceuddannelse v/Marzcia Techau

Medieskab v/Marzcia Techau

Derudover har jeg også en akademisk uddannelse som socialantropolog med speciale i udviklingsproblematikker i den tredje verden, og jeg har i den forbindelse rejst meget i Afrika.

Jeg er 38 år gammel og bor sammen med min mand og min datter i smukke omgivelser et par km. nord for Kerteminde på Fyn.

Vil du booke en tid så klik her.

 

 

 

Tina Hansen- Clairvoyant & Healer

Tina Hansen- Clairvoyant & Healer

Mit navn er Tina, og jeg har arbejdet med clairvoyance og healing hhv. 10 og 16 år.

Jeg har især fokus på at du finder på plads i dig selv om det så er på sjæleplan – følelsesmæssigt eller fysisk så du kan få det bedste ud af dit liv ved at være i stand til at mærke hvad det er du gerne vil.

Jeg arbejder også med forløsning af mønstre og blokeringer, så du kan bevæge dig videre i livet uden begrænsende overbevisninger bevidste som ubevidste.

Jeg arbejder altid i lys og kærlighed. Derudover arbejder jeg også med karmisk healing og afdødekontakt.

Vil du booke en tid så klik her.

 

Signe – Clairvoyant og Healer

Mit navn er Signe. Den spirituelle verden har altid interesseret mig, og i 2011 startede jeg på Marzcias healeruddannelse.
Jeg tror på at den åndelige verden kan hjælpe os i alle aspekter, og emner jeg brænder for er: personlig udvikling; forløsning af traumer og blokeringer fra nuværende og tidligere liv; at leve som særligt sensitiv; kontakt til engle, elvere og andre hjælpere.
Jeg arbejder altid med kærlige lyse energier.

Jeg arbejder skiftevis i Langeskov (Fyn) og Korsør, og oftest i weekenden. Jeg tilbyder også fjernhealing og telefonclairvoyance.

Vil du booke en tid så klik her.