Sådan foregår en clairvoyance

Jo mindre jeg ved om dig og dine problemstillinger jo bedre. Du vil i så fald ikke være i tvivl om rigtigheden af de personlige ting, som jeg fortæller om dig og dit liv.

Jeg starter med at videreformidle meddelelser fra den åndelige verden i ca. 40 min. Efterfølgende vil jeg søge svar på dine spørgsmål i de sidste ca. 10 min. Alt bliver optaget på en CD. Dette er en stor fordel, da vi kommer vidt omkring, både familieforhold, fortid, nutid, fremtid, afdøde og ofte et længere kig på nogle handlings/tanke mønstre, der trænger til en kærlig hånd.

Du vil oftest få klarhed over nogle vigtige sider af dig selv og dit liv samt blive hjulpet med sorg i forbindelse med afdøde slægtninge. Jeg kan kun komme i kontakt med de afdøde, som vælger at træde frem – så der er ingen garanti for, at netop den afdøde, du helst vil tale med, dukker op.

En clairvoyance kan bruges som god støtte og rådgivning, men det er ikke den endegyldige sandhed. En god clairvoyant har ca. 80 % korrekte informationer, og det er vigtigt, at du tager højde for det i forhold til den rådgivning, som du modtager.

Muligheder for Clairvoyance
  • Ved personlig fremmøde
  • Foredrag inkl. beskeder til publikum
  • Klarsyns-aftener