Medieskab på Bonderup Gods


Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 27 oktober 2018


Medieskab

Bemærk denne uddannelse er fordelt over 5 weekender: D. 12-13/5, 30/6-1/7, 4-5/8, 22-23/9 og 27-28/10. Alle dage kl.10-17

Overbygning til clairvoyance uddannelsen:

Disse 5 weekender vil blive meget intense.

Der vil blive trænet afdøde kontakt med fokus på præcision, beviser fra den afdøde, sjælekontakten til afdøde for at formidle budskabet og energien fra afdøde til den nulevende, så rent og præcist som muligt.

Der vil være klarsynsdemonstration med publikum hver gang og I vil også blive trænet i afdødekontakterne i sittings situationen.

Udover det vil jeg have øje på hvad det er for fysiske, psykiske og evt. sjælelige blokeringer der holder dig tilbage fra at præstere det som du har potentiale til, så der vil også være personlig udvikling i forbindelse med dette kursus.

Krav for deltagelse:

Endt clairvoyance uddannelse (hos mig eller fra andre skoler) eller tilsvarende træning dvs. Minimum 180 timers undervisning i medieskab/ clairvoyance på forskellige kurser og cirkeltræning. Kontakt mig hvis du er i tvivl om du har den nødvendige baggrund. Marzcia på healer@marzcia.dk

Pris: 2500 kr pr weekend, engangs betaling 11.000 kr.

Tilmeldingen er selvfølgelig bindende men ved afbud senest en uge før kursusstart, får du det indbetalte beløb tilbage efter det tidspunkt tilbageholdes 2.500 kr. men alt derudover bliver tilbagebetalt.

Du medbringer selv frokost, men der vil være lidt forskellig frugt, sødt og drikkevarer i løbet af dagen.

Der kan forekomme en personlig udvikling / udrenselsesproces ved dette kursus, hvor gamle fysiske eller psykiske ting kan komme frem.

Husk også indendørssko eller hjemmesko

 

 

 Tilmelding