REIKI 1 del 1 og 2 på Bonderup Gods


Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 27 april 2018


Dette kursus er fordelt på 2 undervisningsdage: Den 29/3 og 27/4 – 2018 -Begge dage kl 10-16.

Ideen bag reikihealing er, at alt i universet er energi, og at healeren kan fungere som en slags kanal for en universel livsenergi, han eller hun overfører til sin klient. Jeg ser reiki som en universel kærlighedsenergi af hvidt lys, der er til stede i hele verden og hele universet.

Alle kan lære at heale med reiki og der er ikke nogen religion forbundet til det.

En reiki 1 kan hjælpe dig til at kunne heale dig selv og andre. Oftest ser jeg at mine kursister får en langt bedre kontakt til sig selv, bedre jordforbindelse, bedre adgang til deres kvaliteter og evner og styrket intuition.

Dette reikikursus følger ikke reikialliancens form. Formålet er at styrke din intuitive fornemmelse af reikihealingsenergien i dit liv samt når du healer dig selv og andre

Du medbringer selv frokost, men der vil være lidt forskellig frugt, sødt og drikkevarer i løbet af dagen.

Der kan forekomme en personlig udvikling / udrenselsesproces ved dette kursus, hvor gamle fysiske eller psykiske ting kan komme frem.

Medbring også hjemmesko eller indendørs sko.

Se mere om reikihealing her: Kurser i reiki 1, 2, 3. Hvis der er yderligere spørgsmål så bare kontakt mig på healer@marzcia.dk

Tilmeldingen er selvfølgelig bindende, men ved afbud senest en uge før kursusstart, får du det indbetalte beløb tilbage efter det tidspunkt tilbageholdes 1000 kr. men alt derudover bliver tilbagebetalt.

Vel mødt

Marzcia Techau

  • Pris: 2500 kr, ved engangsbetaling eller 1000,- kr. depositum og rest 1500,- kr.indsat på konto 7312 1002775
  • Tid:Den 29/3 og 27/4 Begge dage kl 10-16.​
    Adresse: Bonderupvej 75, 4220 Korsør

 Tilmelding