Reiki 1


Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 05 oktober 2018


Reiki 1

Dette kursus er fordelt over 2 undervisningsdage:

fredag d. 7.9.18 og fredag d. 5.10.18 – begge dage kl. 10.00 – 16.00.

Ideen bag reikihealing er, at alt i universet er energi, og at healeren kan fungere som en slags kanal for en universel livsenergi, han eller hun overfører til sin klient. Jeg ser reiki som en universel kærlighedsenergi af hvidt lys, der er til stede i hele verden og hele universet.

Alle kan lære at heale med reiki og der er ikke nogen religion forbundet til det.

En reiki 1 kan hjælpe dig til at kunne heale dig selv og andre. Oftest ser jeg at mine kursister får en langt bedre kontakt til sig selv, bedre jordforbindelse, bedre adgang til deres kvaliteter og evner og styrket intuition.

Dette reikikursus følger ikke reikialliancens form. Formålet er at styrke din intuitive fornemmelse af reikihealingsenergien i dit liv samt når du healer dig selv og andre

Du medbringer selv frokost, men der vil være lidt forskellig frugt, sødt og drikkevarer i løbet af dagen.

Der kan forekomme en personlig udvikling / udrenselsesproces ved dette kursus, hvor gamle fysiske eller psykiske ting kan komme frem.

Medbring også hjemmesko eller indendørs sko.

Se mere om reikihealing her: Kurser i reiki 1, 2, 3. Hvis der er yderligere spørgsmål så bare kontakt mig på healer@marzcia.dk

Pris for begge dage: 2.200 kr. som betales på en gang eller ved depositum på 1.200 kr og efterfølgende 1000 kr. inden opstart.

Vel mødt.

Marzcia Techau

Pris: 2.200 kr.

 Tilmelding og betaling her