Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker at booke et foredrag eller en workshop, høre mere om  healing eller clairvoyance uddannelserne eller ønsker at bestille en privat session med clairvoyant rådgivning og/eller healing hos behandlerne på mit center for healing og clairvoyance.

NB: Jeg har  desværre ingen ledige tider til privat clairvoyance og healing, men du kan booke tid hos behandlerne healings- og clairvoyancecenteret. Gamle klienter kan dog stadig henvende sig, men jeg har lang tids ventetid. Ventelisten er p.t. lukket for opskrivning.

Gratis træningsperson til clairvoyance

Af og til skal mine clairvoyantelever bruge ‘kaniner’. Ønsker du at være træningsperson for eleverne, skal du melde dig som følger på Facebook siden for Marzcias Healings- og Clairvoyancecenter. Her vil vi løbende annoncere, når der er brug for “kaniner”

 

Min adresse

Bonderup Gods
Bonderupvej 75
4220 Korsør

Ved kørsel på Bonderupvej, beder jeg om at farten sænkes ved vejens bebyggelser.

På forhånd tak, Marzcia.

Ved forsinkelser eller afbud til kurser skal du sende sms til 60650617.

Spørgsmål og forespørgsler

Dit navn

Din e-mail (skal udfyldes)

Tlf.nr. (skal udfyldes)

Emne

Din besked