Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, ønsker at booke et foredrag eller en workshop, høre mere om  healing eller clairvoyance uddannelserne eller ønsker at bestille en privat session med clairvoyant rådgivning og/eller healing hos behandlerne på mit center for healing og clairvoyance.

NB: Jeg har  desværre ingen ledige tider til privat clairvoyance og healing, men du kan booke tid hos behandlerne healings- og clairvoyancecenteret. Gamle klienter kan dog stadig henvende sig, men jeg har lang tids ventetid. Ventelisten er p.t. lukket for opskrivning.

Gratis træningsperson til clairvoyance

Af og til skal mine clairvoyantelever bruge ‘kaniner’. Ønsker du at være træningsperson for eleverne, skal du sende en mail til adressen kanin@marzcia.dk eller klikke her: Mail.

Min nye assistent Greti V. Galgovics

IMG_0249 kopi

Greti V. Galgovics er min nye assistent og er startet hos mig i maj 2016. Hun vil blandt andet være behjælpelig med at besvare dine spørgsmål, såvel telefonisk som via mail, i samråd med mig. Hvis du ringer til mig i telefontiden, onsdage og fredage mellem kl 10.00 og 11.00, vil det være Greti du får fat i.

Vi glæder os til at høre fra dig !

Min adresse

Bonderup Gods
Bonderupvej 75
4220 Korsør

Ved kørsel på Bonderupvej, beder jeg om at farten sænkes ved vejens bebyggelser. På forhånd tak Marzcia

Telefontid onsdag og fredag

mellem kl 10.00. – 11.00.

Telefon +45 29 25 92 47

Spørgsmål og forespørgsler

Dit navn

Din e-mail (skal udfyldes)

Tlf.nr. (skal udfyldes)

Emne

Din besked