Clairvoyance

Når jeg skal formidle kontakt mellem levende og den åndelige verden, er min opgave er at være så præcis som mulig. Når jeg sidder med en klient og mærker en spænding i mig selv under en clairvoyance, ved jeg, at det enten er en psykisk spænding, en fysisk spænding eller begge dele i min klient.

Det skyldes det, at jeg er et medium, der har en stærk klarfølelse. Denne evne bruger jeg både til at fornemme levende og afdøde. Mine følelser og kropslige reaktioner, når jeg sidder foran en klient, giver mig informationer om, hvad det er der vigtigt, hvor der er løsninger og hvad budskaberne er. Det kan også være få ord, billeder og symboler.

Min klarfølelse

Andre medier kan sagtens høre sætninger, det kaldes klarhørelse, eller de ser budskabet eller afdøde. Det er bare ikke mine primære psykiske evner. Jeg arbejder hovedsageligt med klarfølelsen, og så kommer der i ny og næ både lyde og tydelige klarsyn. Min opgave er at bede om information om, hvordan min klient bedst muligt kommer videre med sit liv. Så jeg spørger faktisk den åndelige verden om, hvorfor spændingen er der.

Hvor kommer den fra, og hvordan kan den løses? Og jeg spørger om, hvilke positive elementer der vil komme frem i min klients liv, hvis denne spænding eller blokering ikke mere begrænser og hæmmer ham eller hende.

clairvoyance Marzcia techau

Foto: Nicolai Linare