REIKI 1 (for aldersgruppen 13-17 år) i København


Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 22 september 2019


Reiki 1 (for aldersgruppen 13-17 år) 

Første dag 25. august og anden dag 22. september 2019.

Dette kursus har til formål at lære unge, hvordan de håndterer at være særligt sensitive. Der vil være masser af øvelser og meditationer med udgangspunkt i den unges hverdagsliv.
Reiki 1 er en del af undervisningen, da det styrker kropskontakten, og man lærer at heale sig selv.

Det vil sige, at i fremtiden vil man altid have muligheden for at lade sig op, slippe svære ting og styrke sin kontakt til sig selv.

Læs mere nedenfor om Reiki:

Ideen bag Reiki healing er, at alt i universet er energi, og at healeren kan fungere som en slags kanal for en universel livsenergi, han eller hun overfører til sin klient. Jeg ser Reiki som en universel kærlighedsenergi af hvidt lys, der er til stede i hele verden og hele universet.

Alle kan lære at heale med Reiki og der er ikke nogen religion forbundet til det.

En Reiki 1 kan hjælpe dig til at kunne heale dig selv og andre. Oftest ser jeg at mine kursister får en langt bedre kontakt til sig selv, bedre jordforbindelse, bedre adgang til deres kvaliteter og evner og styrket intuition.

Dette Reiki-kursus følger ikke Reiki-alliancens form. Formålet er at styrke din intuitive fornemmelse af Reiki healingsenergien i dit liv samt når du healer dig selv og andre.

Der kan forekomme en personlig udvikling / udrenselsesproces ved dette kursus, hvor gamle fysiske eller psykiske ting kan komme frem.

OBS!
Det er afgørende at jeg har tilladelse fra dine forældre, og at du er i psykisk balance og uden psykiske diagnoser. Hvis du er i tvivl, kontakt mig endelig.

Pris: 1.700 kr. (engangsbetaling)

Pris: 1.900 kr. (ratebetaling) – depositum 1000 kr. og rest 900 kr. inden 20.8.2019.

Tilmelding og betaling