Healing af kræftramte

Dette kursus er til dig der ønsker at arbejde med personer der er påvirket af en kræftdiagnose.

Kurset vil være ca. halvt teori både om kræft og healing og halvt praktiske øvelser /healingssessioner.
Du vil komme til at heale personer med kræft eller senfølger i kursusforløbet både på kursusdagene og imellem kursus dagene.

Der vil være undervisning om de mest almindelige kræftformer i Danmark og hvad behandling der oftest tilbydes i til de kræftformer.
Der vil også være undervisning i hvordan folk kan reager på kemo/strålebehandlingen og hvad senfølger der kan opstå efter endt behandling. En del af kurset vil også være om hygiejne, etik og moral i forhold til at arbejde med mennesker med kræft.

Kursets formål er at du får en god baggrundsviden og erfaring for at heale kræftpatienter eller tidligere kræftpatienter, samt evt. indgå i et fremtidigt samarbejde med sundhedsvæsnet hvor healing kan tilbydes som supplement til behandlingen af en person med kræft eller i rehabilitering efter et kræftforløb.

Forudsætninger for at deltage:
Du har ca. 200 timers undervisning sammenlagt i healing, klienthåndtering, evt. anden behandlingsform bag dig. Kortsagt du vil kunne blive optaget i healerringen, hvis du søgte om optagelse. Du har enten en RAB registrering, eller har som mål at få det.

2×2 dage
Alle dage kl. 10.00-16.00

Kurset er godkendt til vedligeholdelse af din RAB-godkendelse.
Timer/RAB-point, svarer til de timer som fremgår af kurset/uddannelsen/arrangementet.

Tilmeld dig nyhedsbrev, for info om næste kursus i “Healing af kræftramte”.