Reiki healing 1, 2 & 3

Reiki er en healingsform, der ikke bygger på en religion, men på tanken om en universel livsenergi, der er tilstede i alt. Du kan som reikihealer videreføre healingsenergien til dig selv og andre.

Efter kurser i reikihealing er det vigtigt at være opmærksom på, at gamle mønstre og sygdomsforløb muligvis kan dukke op igen i en kortere periode. Der sættes en udrensning i gang, hvor også forkølelser og influenza kan opstå i en måneds tid efter kurset. Dette er ikke dårligt, men en del af en proces.
OBS: Dette er ikke reiki alliancekurser.

REIKI 1
Kurset består af en del øvelser både i selvhealing og healing af andre. Du behøver ingen forudsætninger for at lære Reiki. På kurset får du materiale med forskellige øvelser i selvhealing og forskellige håndpositioner til healingsbehandlinger.
Kurset afsluttes med, at du får et diplom for gennemført Reiki 1 modul. Kurset varer en hel dag og en opfølgningsgang efter 1 måned.
Reiki er godt både til personlig udvikling og et godt redskab til at hjælpe andre.

REIKI 2
På dette kursus vil du blive undervist i at sende fjernhealing til andre, og du får mulighed for at arbejde mere effektivt med reikihealingsenergien. Dette kursus foregår over to undervisningsdage, en dag første gang og så en dag igen en måned efter.

REIKI 3
Det sidste trin i reiki. Du vil lære at indvie andre i reiki og selv få mere styrke i din healingsenergi. For at lære hvordan du kan undervise i reiki, skal du følge seks reiki-kurser, hvor jeg indvier andre, derigennem får du en fornemmelse af hvilke spørgsmål og oplevelser dine kommende elever kan have, og hvordan du kan forholde dig til det. Derudover vil der være undervisningsdage udelukkende for reiki 3-elever.

Kurserne er godkendt til vedligeholdelse af din RAB-godkendelse.
Timer/RAB-point, svarer til de timer som fremgår af kurset