Traume-healing

Traume-healings kursus til øvede healere, overbygningsmodul på healings uddannelsen.

Der vil være meget fokus på hvordan du håndterer en klient med traumer, hvad skal du være opmærksom på, hvad gør du, hvis der pludselig opstår kontakt til et dybt traume under healing, eller hvis folk kommer så meget i kontakt med traumet at de har svært ved at vende tilbage til sig selv/ kroppen igen.

Der vil være meget healingstræning i metoder til at styrke dine healinger og din sikkerhed i situationen. Dette kursus vil samle mange af de metoder I har lært igennem de forskellige healingsuddannelser, samt flere til.

Derudover, vil der være fokus på hvordan du kan hjælpe din klient bedst muligt, hvordan rådgivning til fx andre behandlingstilbud hos andre faggrupper vil være muligt og overvejelse om du overhovedet skal tage denne klient eller vil det være for voldsomt for klienten m.v.

På kurset vil der blive gennemgået en kortere del teori ang. hvordan traumer påvirker kroppen, nervesystemet og psyken. Dette vil være med udgangspunkt i Peter Levines teori.

Hvad formål kan traumer have for sjælens udvikling eller personens spirituelle udvikling, vil vi også komme ind på.
Der stilles krav om at I træner hjemme. Dem af Jer, der har betalende klienter allerede må gerne bruge nogle af dem, men I skal have flere forskellige klienter igennem på de måneder kurset løber over.

Forudsætninger for deltagelse:
Minimums krav er reiki 1+2 og englehealing 1+2, og du skal have haft mindst 50 healinger hjemme selv.

6×2 dage
Alle dage fra kl. 10.00-16.00

Healere med andre healingsuddannelser bag sig er velkommne, men jeg skal lige have en snak med dig angående din erfaring og viden, inden du tilmelder dig.

Kurset er godkendt til vedligeholdelse af din RAB-godkendelse.
Timer/RAB-point, svarer til de timer som fremgår af kurset/uddannelsen/arrangementet.