Biografi

Jeg ønsker at bruge mine evner til at hjælpe andre både dyr og mennesker. Min vigtigste opgave er at kunne støtte andre til at få deres selvtillid og håb tilbage. Den åndelige verden kan hjælpe med at vise muligheder, hvor der ellers kun har været lukkede døre. Jeg er meget engageret i undervisning i healing og psykiske evner. Det er min holdning, at alle der er meget sensitive og/ eller har psykiske evner har brug for at forstå, hvordan de kan bruge dette positivt i deres liv.

Forstå sensitive

Det er ligeså vigtigt at lære om, hvordan denne sensitivitet i deres liv kan skabe problemer, fordi de ikke er opmærksomme på, hvor hurtigt de kan opfange andres følelser og stemninger. Det ligger mig meget på sinde at videregive redskaber som hjælper andre, både unge og voksne, til at kunne takle sådanne problemstillinger.

Mine evner som clairvoyant kom meget tydeligt frem, da jeg var 18 år. I begyndelsen som forvarsel om dødsfald i drømme. Efter sådanne to tilfælde, valgte jeg at tage et kursus i parapsykologi, og senere, i midten af tyverne, begyndte jeg at heale med reikihealing.

Indblik i åndernes verden

Efter min første reikigrad, begyndte jeg at fornemme guider og afdøde meget tydeligt. Denne nye meget påtrængende verden, blev efterhånden så forstyrrende i mit liv, at jeg i 2000 startede på Clairvoyanceskolen hos Gjertrud Berlon. Jeg ville lære at styre og forstå mine egne evner inden for clairvoyance. Siden min eksamen fra Berlons Clairvoyanceskole har jeg arbejdet professionelt med både healing og clairvoyance.

I 2004 blev jeg kandidat i biologi og en del af mit speciale omhandlede fjernhealingseffekter på planter. Siden fik jeg arbejde på Sociologisk Institut København Universitet på en afdeling for forskning i alternative behandlingsformer.

Arbejde på fuld tid

Sideløbende med studiet, og senere arbejdet, har jeg hele tiden haft klienter samt undervist på skolen for clairvoyance og selvudvikling ved Rita Johansson. I sommeren 2006 valgte jeg at beskæftige mig fuldtid med healing, clairvoyance og undervisning.

Jeg har taget adskillige kurser omhandlende brug af psykiske evner både i Danmark, Tyskland og England. Nogle af mine lærere har været Else Hansen, Niclass Farup, Marion Dampier-Jeans, Paul Jacobs, Simon James og Janet Parker. Og fra efteråret 2007 startede jeg som medie i den danske spiritistkirke i København, Danielkirken, som nu er lukket.

Healing og kræft

I marts 2010 tog jeg til London for at undersøge, hvordan healing bliver brugt som støtte til kræftpatienter der. Turen indeholdt bl.a. møder på 3 cancer support centre og 2 hospitaler, der tilbyder forskellige former for alternativ behandling bl.a. healing, til at støtte kræftpatienterne og deres pårørende. Det blev til møder med forskere, som forsker i healing og kræft, samt et møder med en gruppe af læger og healere: The Doctor Healer Network. Siden har jeg bl.a. arbejdet som forsker i et kræftprojekt.

Marzcia Techau clairvoyant

Foto: Rasmus Flindt Pedersen