Reiki 1-2 og 3

Reiki 1

2 dage
Begge dage kl. 10.00-16.00

Ideen bag Reiki-healing er, at alt i universet er energi, og at healeren kan fungere som en slags kanal for en universel livsenergi, han eller hun overfører til sin klient. Jeg ser Reiki som en universel kærlighedsenergi af hvidt lys, der er til stede i hele verden og hele universet.

Alle kan lære at heale med Reiki og der er ikke nogen religion forbundet til det.

En Reiki 1 kan hjælpe dig til at kunne heale dig selv og andre. Oftest ser jeg at mine kursister får en langt bedre kontakt til sig selv, bedre jordforbindelse, bedre adgang til deres kvaliteter og evner og styrket intuition.

Dette Reiki-kursus følger ikke Reiki-alliancens form. Formålet er at styrke din intuitive fornemmelse af Reiki-healingsenergien i dit liv samt når du healer dig selv og andre

Hvis der er yderligere spørgsmål, så bare kontakt mig på healer@marzcia.dk

Kurset er godkendt til vedligeholdelse af din RAB-godkendelse.

Timer/RAB-point, svarer til de timer som fremgår af kurset/uddannelsen/arrangementet.

Reiki 2

2 dage.
Begge dage kl. 10.00-16.00

Reiki 2 drejer sig om at lære at sende healing på afstand, også kaldet fjernhealing. Forudsætningen for dette kursus er, at du har taget reiki 1. Du kan sagtens have reiki 1 fra en anden underviser end mig.

En Reiki 2 kan hjælpe dig til at fjernheale andre. Oftest ser jeg at mine kursister får åbnet mere for deres spirituelle vej, deres psykiske evner og styrket deres healing energi ved et Reiki 2 kursus.

Dette Reiki-kursus følger ikke Reiki-alliancens form. Formålet er at styrke din intuitive fornemmelse af Reiki-healingsenergien i dit liv samt når du healer dig selv og andre.

Der kan forekomme en personlig udvikling/udrenselsesprocess ved dette kursus, hvor gamle fysiske eller psykiske ting kan komme frem.

Du medbringer selv frokost, men der vil være lidt forskellig frugt, sødt og drikkevarer i løbet af dagen. Medbring også hjemmesko eller indendørs sko.

Kurset er godkendt til vedligeholdelse af din RAB-godkendelse.

Timer/RAB-point, svarer til de timer som fremgår af kurset/uddannelsen/arrangementet.

.

Reiki 3
Det sidste trin i Reiki. Du vil lære at indvie andre i Reiki og selv få mere styrke i din healingsenergi.

En Reiki 3 uddannelse er sammensat således:

Du bestemmer selv hvor lang tid du er om at tage din Reiki 3, det vigtigste er at du har opfyldt minimums kravene for undervisningen og at du føler dig parat til at have dine egne kurser.

Du skal følge:
4 hele Reiki 1 hold

(dvs. 4 stk. første undervisningsdage og 4 stk. anden undervisningsdage) – Du behøver ikke at følge det samme Reiki 1 hold begge dage.

2 hele Reiki 2 hold

(dvs. 2 stk. første undervisningsdage og 2 stk. anden undervisningsdage) – Du behøver ikke at følge det samme Reiki 2 hold begge dage.

Du skal som et minimum deltage i følgende Reiki 3 undervisningen:

1 x 3 timers undervisning med klienthåndtering.

1 x 3 timers undervisning med indvielses-meditation.

1 x 3 timers undervisning med indvielse.

Følge 1 times opfølgende undervisning efter hvert Reiki 1 og Reiki 2 hold.

Derudover skal du have healet og evalueret på 30 klienter (skrive en rapport), skabelon til rapporten er vedhæftet i denne mail. Det er obligatorisk at du laver og sender denne rapport til Marzcia når du er klar til det.

Uddannelsen er godkendt til vedligeholdelse af din RAB-godkendelse.

Timer/RAB-point, svarer til de timer som fremgår af kurset/uddannelsen/arrangementet.