Særligt sensitive

15 til 20 procent af menneskeheden er særligt sensitive, inklusiv mig. Jeg sammenligner gerne særligt sensitive menneskers følsomhed med en snegl. Sneglen har fire ’øjne’, to par følehorn, i stedet for kun to øjne. Og ligesom med en snegl, er det vigtigt at trække disse sanser tilbage og nogle gange helt ind i sit eget hus.

Det vil sige: at få din opmærksomhed tilbage til dig selv, ind i din egen kropsfornemmelse. Det er meget krævende at oversanse, men det er også svært at lave om på, når det er en naturlig del af én. Men det kan lade sig gøre hvis du lære at disciplinære dine sanser.

Jeg er blevet meget opmærksom på særligt sensitive personer de seneste år, fordi det er så vigtigt at lære at lukke af for sanseindtryk eller måske ligefrem den åndelige verden, hvis man har den evne. Derfor er jeg begyndt at holde kurser og foredrag om særligt sensitive.

Du kan hører mere om det, at være særligt sensitiv i dette interview.

Hør interview her

Kurser & foredrag

Du kan finde alle mine foredrag og kurser i kalenderen. Klik dig videre her: Kalender. Du kan også klikke dig direkte videre til mine næste arrangementer, der omhandler særligt sensitive: